8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePaza caselor de pariuri sportive, verificată de polițiști

Paza caselor de pariuri sportive, verificată de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și polițiștii Compartimentelor Sisteme de Securitate din cadrul Polițiilor Orășenești Bechet și Dăbuleni au organizat la sfârșitul acestei săptămâni o acţiune pentru verificarea modului de asigurare a pazei şi securităţii unităţilor poştale, sălilor de jocuri de noroc şi pariuri sportive.
Totodată, polițiștii doljeni au efectuat verificări și controale pe această linie și la casele de amanet și schimb valutar.
Astfel, polițiștii doljeni au efectuat verificări și controale specifice la 49 obiective, respectiv la 2 unităţi poştale, 9 săli de jocuri noroc, 12 săli de pariuri sportive, la 7 case de amanet și 9 case de schimb valutar. În cadrul acțiunii polițiștii au verificat și modul de acțiune al echipajelor de intervenție în cazul declanșării unei alarme de panică, fiind simulate 47 astfel de situații la care au intervenit, conform procedurii și legislației din domeniu, 47 echipaje. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale de peste 24.500 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS