14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlertă la München: Cel puţin cinci persoane au fot rănite după ce un individ a atacat trecători cu un cuţit

Alertă la München: Cel puţin cinci persoane au fot rănite după ce un individ a atacat trecători cu un cuţit

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Agresorul a reuşit să fugă după ce a atacat la întâmplare trecătorii cu un cuţit, informează publicaţiile Tagesspiegel şi Morgen Post. Atacurile au avut loc într-o staţie de metrou, în Piaţa Rosenheimer şi pe o stradă situată în apropiere, potrivit Mediafax.ro

Potrivit bilanţului preliminar, cel puţin cinci persoane au fost rănite în incident, dar niciuna dintre ele nu prezintă risc vital.

Serviciile de securitate au lansat o amplă operaţiune de securitate în centrul oraşului München în eforturile de capturare a individului care a comis atacuri cu un cuţit.

Autorităţile caută un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani care a fugit cu o bicicletă de culoare neagră după ce a atacat trecători în Piaţa Rosenheimer.

Poliţia din München încearcă să afle motivul atacului şi a rugat jurnaliştii să nu se lanseze în speculaţii.

Locuitorii oraşului München au fost îndemnaţi să evite centrul oraşului şi să semnaleze la numărul de urgenţă dacă îl observă pe suspect, fără a-l aborda.

Autorităţile germane au mobilizat zeci de echipaje de poliţie, inclusiv cu elicoptere, pentru capturarea agresorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS