24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoșta Română înfiinţează un grup de lucru pentru reorganizarea companiei în centre regionale de profit

Poșta Română înfiinţează un grup de lucru pentru reorganizarea companiei în centre regionale de profit

Conducerea interimară a Companiei Naţionale Poşta Română a decis crearea unui grup de lucru, format din angajaţi ai instituţiei din toată ţara, care va stabili liniile directoare pentru înfiinţarea centrelor regionale de profit. Elena Petraşcu, directorul general interimar al Poştei Române, spune că există diriginţi care ”stau în birou, când ar trebui să iasă să îndrume clienţii atunci când sunt cozi”, informează economica.net, citând News.ro.
Directorul general interimar a participat joi la Piteşti la o întâlnire cu reprezentanţii angajaţilor din 11 judeţe, la care a participat şi ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova.
Conducerea Poştei Române le-a cerut tuturor salariaţilor să aibă iniţiativă şi să participe la punerea în aplicare a acestui proiect.
„Ştiu că sunt diriginţi de oficii poştale care îşi îndeplinesc atribuţiie, dar acum mă adresez acelor diriginţi care stau în birou, când ar trebui să iasă să îndrume clienţii atunci când sunt cozi. Vă spun că regulile s-au schimbat, acum este momentul să vă comportaţi ca adevăraţi directori, ca adevăraţi diriginţi de oficii poştale”, a declarat Elena Petraşcu.
Totodată, Elena Petraşcu a anunţat că, la începutul săptămânii viitoare, vor începe procedurile pentru cumpărarea unor cititoare de cod de bare, precum şi a altor echipamente strict necesare în scopul eficientizării întregului proces tehnologic, pentru a reduce timpii de prelucrare şi pentru creşterea calităţii serviciilor.
La rândul său, ministrul Lucian Şova a declarat că se urmăreşte o flexibilizare a activităţii companiei, un management regional adaptat fiecăreia dintre zonele geografice şi care să funcţioneze pe criterii de competitivitate şi de profitabilitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS