13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn denunţător din dosarul „Referendumul“, la DNA pentru a susţine plângeri împotriva lui Dragnea şi Carmen Dan

Un denunţător din dosarul „Referendumul“, la DNA pentru a susţine plângeri împotriva lui Dragnea şi Carmen Dan

Un denunţător din dosarul „Referendumul“ s-a prezentat astăzi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a-şi susţine mai multe plângeri formulate împotriva lui Liviu Dragnea, şi a ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pe care îi acuză de fapte de corupţie, anunţă Agerpres.

Romică Pârpălea, un bărbat din comună Bragadiru, judeţul Teleorman, susţine că a fost vicepreşedinte al PSD Teleorman şi că îl cunoaşte foarte bine pe Liviu Dragnea din vremea când acesta era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, a transmis Alexandru Costache, pentru TVR. El a depus o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea şi împotriva Tel Drum în luna iulie la DNA, iar acum a fost citat de procurori pentru a-şi susţine plângerea. El susţine că are probe cu care să dovedească că această companie, Tel Drum, îi aparţine lui Liviu Dragnea şi are tot felul de acuzaţii la adresa liderului PSD, potrivit sursei citate. Romică Pârpălea a fost denunţător şi în Dosarul Referendumului, în care Liviu Dragnea a primit o condamnare cu suspendare. În presă el este cunoscut drept „mortul lui Dragnea”, întrucât în urmă cu 4 ani Liviu Dragnea îi acuză pe procurori că l-au trimis în judecată în Dosarul Referendumului în baza unui denunţ făcut de o persoană decedată în 1991. Imediat Romică Pârpălea a ieşit cu declaraţii şi a spus că el este denunţătorul din Dosarul Referendumului şi că iată, este viu.
Romică Pârpălea: „În privinţa privatizării Tel Drum, după ce Consiliul Judesean a făcut investiţii foarte mari, dl Dragnea, printr-o semnătură simplă, că preşedinte al Consiliului Judeţean, a oferit această societate puternică unui apropiat care era preşedinte executiv la PSD, care eu am colaborat cu el foarte bine. (…) PNL nu a avut curajul să-i facă o plângere penală domnului Dragnea. Şi atunci a făcut o plângere penală pe numele unui mort din Turnu Măgurele. Când au descoperit organele de cercetare penală că persoană respectivă care făcuse denunţul era mort. După aceea, d-voastră de la Bucureşti aţi spus ᅡdl Pârpălea a înviat, e mortul din dosarul lui Dragneaᅡ”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS