24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru răniți într-un incident armat în sudul Suediei

Patru răniți într-un incident armat în sudul Suediei

Patru bărbați au fost spitalizați după ce au fost împușcați într-un incident armat petrecut joi noapte în cel mai sudic oraș din Suedia, a confirmat poliția regională, informează dpa, potrivit Agerpres.

Autoritățile au fost chemate la locul incidentului în jurul orei 22:30 (20:30 GMT), în centrul orașului Trelleborg, la 650 km sud-vest de Stockholm, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției regionale, Fredrik Bratt, pentru ziarul Expressen. Două persoane au fost împușcate în acest incident ce a avut loc în apropiere de principala stradă comercială a orașului, în timp ce alte două au suferit alte leziuni, a adăugat el. Cauza incidentului armat nu este încă cunoscută.
Un martor a declarat pentru agenția suedeză de presă TT că a auzit din apartamentul său șase împușcături și a văzut „mai mulți oameni” alergând în jur. „A fost haotic”, a spus el, adăugând că poliția a sosit la scurt timp după ce au fost trase focurile. Un număr nespecificat de persoane au fost reținute pentru interogatoriu, a declarat poliția, adăugând că în prezent o divizie specială care se ocupă cu infracțiuni grave, investighează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS