17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAstăzi s-au reluat căutările persoanelor căzute cu maşina în Dunăre

Astăzi s-au reluat căutările persoanelor căzute cu maşina în Dunăre

Căutarea persoanelor dispărute în fluviul Dunărea, sâmbăta trecuta, a fost reluată. Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Orşova intervine, la această oră, cu o autospecială de interventţe şi o barcă pentru căutare persoanelor care au căzut cu maşina în fluviul Dunarea, în urma accidentului produs sâmbătă, 7 octombrie, pe raza localităţii Coronini, din judetul Caras Severin. Persoanele căutate sunt din comuna Sichevița, Caraș-Severin.

Vă reamintim O maşină în care se aflau cinci persoane, printre care un copil, a căzut, sâmbătă la amiază, în Dunăre, pe raza localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin. Un bărbat care a reuşit să ajungă la mal le-a spus salvatorilor că în maşină mai sunt trei adulţi şi un copil.

Purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Elena Tarla, a declarat, pentru Mediafax că pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă la amiază, după ce un apel la 112 anunţa că o maşină a căzut în Dunăre, pe raza localităţii Coronini. ”Din primele date se pare că în maşină erau cinci persoane. Un bărbat care a reuşit să ajungă la mal le-a spus salvatorilor că în maşină mai sunt trei adulţi şi un copil”, a declarat sursa citată. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Caraş-Severin, în sprijinul pompierilor vor veni elicopterul SMURD de la Craiova şi un echipaj de scafandri din Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS