10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaluca Turcan: Firmele a opt miniştri din Guvernul Tudose şi ale lui Tăriceanu nu au aplicat pentru split TVA

Raluca Turcan: Firmele a opt miniştri din Guvernul Tudose şi ale lui Tăriceanu nu au aplicat pentru split TVA

Vicepresedintele PNL Raluca Turcan anunta intr-o postare pe Facebook ca firmele in care 8 ministri sunt actionari nu au aplicat pentru plata defalcata a TVA, masura luata chiar de guvernul Tudose. Turcan denunta o „schizofrenie” guvernamentala.

Potrivit HotNews.ro, liderul liberal scrie ca firmele in care apar actionari Marcel Ciolacu, Grațiela Gavrilescu, Florin Bodog, Lucian Romașcanu, Lucian Șova, Mircea Dobre, Viorel Ilie si Ilan Laufer nu au aplicat pentru split TVA, aratand ca „mecanismul prin care se pot obține sumele blocate în conturile de TVA este descurajant”.

Mai mult, Turcan arata ca firma lui Calin Popescu Tăriceanu nu a aplicat pentru plata defalcată, și nici firma la care lucrează soția premierului Tudose: „Mai mult, din 16 companii la care statul este acționar majoritar sau 100%, doar două companii au aplicat pentru split TVA. Nu au aplicat nici CEC-ul și nici Loteria Română. Si nici RATB”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS