16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru răniți într-un accident provocat de un șofer băut și fără permis, la Albota

Patru răniți într-un accident provocat de un șofer băut și fără permis, la Albota

Un sofer baut si fara permis de conducere a provocat un accident rutier, sambata seara, in localitatea Albota din judetul Arges, anunta News.ro. Barbatul, care conducea un autoturism in care se afla si un copil, a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, iar dupa aproximativ un kilometru a lovit trei pietoni care coborau dintr-o masina.

Reprezentanti ai Politiei Arges au declarat pentru News.ro ca soferul a refuzat ca opreasca la semnalul politistilor rutieri, iar acestia au urcat in autospeciala si au pornit dupa el. La aproximativ un kilometru de locul in care politistii incercasera sa il opreasca, soferul a iesit de pe banda de mers si, in fata unui local, a lovit trei persoane care tocmai coborau dintr-un autoturism.

In urma accidentului, toti cei trei pietoni au fost raniti, fiind dusi la spital. Ei erau constienti si cooperanti in mometul in care au fost preluati de catre echipajele medicale. Si copilul aflat in autoturism alaturi de soferul care a provocat a fost ranit, el fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul de Pediatrie din Pitesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS