10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBerbece vrea să câștige confruntarea cu fiica sa

Berbece vrea să câștige confruntarea cu fiica sa

După o pauză de aproape trei săptămâni, Liga Națională de handbal feminin se reia în acest weekend, cu etapa a patra. SCM Craiova va juca duminică, în deplasare, cu U Cluj, de la ora 11.00 (TVR2). Formația ardeleană, pentru care evoluează și Ana Berbece, fiica antrenorului secund de la Craiova, Dumitru Berbece, are doar trei puncte după trei runde disputate, în timp ce SCM a acumulat punctaj maxim, aflându-se pe locul doi.
Oltencele pleacă spre Cluj cu gândul doar la cele trei puncte puse în joc. „La Cluj trebuie să mergem motivate. Au o echipă ambițioasă, dar mergem după cele trei puncte“, a spus Ana Maria Țicu joi, într-o conferință de presă. Colega sa, Andreea Rădoi, a completat-o, spunând că SCM Craiova este echipa favorită în acest joc: „Clujul nu se va da la o parte, dar noi vrem să ne întoarcem victorioase. Avem potențial și suntem pregătite să facem un meci bun“.
Dumitru Berbece, unul dintre „secunzii“ lui Bogdan Burcea, a evidențiat faptul că echipa ardeleană are câteva jucătoare experimentate, care pot face diferența. „Clujul are «foame» de puncte, o echipă cu câteva jucătoare cu experiență, Munteanu, Chintoan, Senocico, Puiu, fiică-mea – Ana Berbece. Noi trebuie să jucăm exact, disciplinat, cu ambiție și atitudine. Sunt niște puncte importante. Mergem cu gândul la victorie“. Berbece a vorbit și despre întâlnirea cu fiica sa, ca adversară, după ce în trecut i-a fost antrenor. „Ea este acolo, eu la Craiova. Este o relație antrenor-sportiv“, a spus tehnicianul.
După jocul de la Cluj, alb-albastrele vor evolua marți, acasă, de la ora 11.00, cu HC Zalău.
Tot în etapa a patra, HCM Vâlcea va juca duminică, în deplasare, cu Dunărea Brăila, de la ora 16.00 (TVR1), iar CSM Slatina va primi sâmbătă vizita celor de la CSM Bistrița, de la ora 11.00 (TVR2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS