9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE: Accident rutier la Radovan. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, o alta este grav rănită

UPDATE: Accident rutier la Radovan. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, o alta este grav rănită

UPDATE ora 9.10: Patru, dintre cele cinci persoane, şi-au pierdut viaţa în tragicul accident. Persoana rănită, un bărbat de 62 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. El a declarat că şoferul a adormit la volan, însă poate exista posibilitatea ca acesta să fi suferit un infarct.

UPDATE ora 11.00: Marian Negrilă, de 54 de ani, şoferul maşinii, şi două femei, de 44, respectiv 68 de ani, şi încă un pasager de 62 de ani, toţi din Băileşti, şi-au pierdut viaţa în tragicul accident.

Cinci persoane au fost grav rănite în această dimineaţă într-un accident produs la Radovan. La faţa locului intervin mai multe forţe de salvare: Descarcerare Segarcea, Detaşamentul 1 şi 2 Craiova, un echipaj de salvare, dar şi echipaje de poliţie. Din primele cercetări, se pare că şoferul unui autoturism a intrat într-un cap de pod. La locul accidentului a plecat și elicopterul SMURD pentrut a survola zona şi pentru a fi pregătit pentru intervenție. Două femei şi trei bărbaţi sunt asistate la faţa locului de echipele de salvare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS