8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVremea răcoroasă se menţine şi în weekend

Vremea răcoroasă se menţine şi în weekend

Vremea se va menţine răcoroasă şi în zilele de sâmbătă şi duminică, temperaturile fiind cuprinse între 12 şi 24 de grade Celsius, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, meteorologul de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Gabriela Băncilă.

Potrivit meteorologului, vremea răcoroasă, care a debutat încă de la mijlocul acestei săptămâni, se va menţine la fel de rece şi în zilele de sâmbătă şi de duminică.

„Pe parcursul zilei de joi, temperaturile maxime înregistrate în zona Banatului, Crişanei, au fost cu 10, 11 grade mai coborâte decât ar fi normal pentru această perioadă. Deci vremea s-a răcit încă de atunci. Răcirea vremii a continuat vineri, când s-a resimţit şi în regiunile sudice şi sud-estice. (…) În weekend, va fi o vreme rece. Sâmbătă vor fi temperaturi între 12 şi 23 de grade, iar duminică între 13 şi 23-24 de grade. Deci, valori termice comparabile”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriela Băncilă.

Potrivit acesteia, cel mai rece va fi în zonele depresionare ale Transilvaniei, unde termometrul va înregistra maximum 14 sau 15 grade.

De asemenea, în Maramureş vor fi temperaturi de 11-12 grade, iar în Bucureşti, de 20-21 de grade sâmbătă.

Mediafax

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS