5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTemperaturi de vară pentru joi şi vineri

Temperaturi de vară pentru joi şi vineri

Meteorologii au anunţat pentru joi şi vineri temperaturi de vară, mercurul din termometre va urca pânăla 30-34 de grade Celsius.

Joi, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23-24 de grade in deprsiuni și 30 de grade la Drobeta Turnu Severin, conform REALITATEA TV.
În București, vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineata, 12-14 grade si la amiaza, 28…29 de grade.

Vineri, vremea va fi în continuare frumoasă şi se va încălzi în sudul și sud-estul țării unde temperatura va trece de 30 de grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Dealurile de Vest și în Maramureș și 33-34 de grade în sud-est. Cerul va fi variabil în nord și la munte și mai mult senin în rest. Vântul va mai avea unele intensificări pe crestele montane înalte.
În București, vremea va fi în continuare frumoasă si se va incalzi. 12-14 grade dimineata si 33-34 la amiaza. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS