14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCluj-Napoca: Perchezitie la biroul unui profesor universitar care lua mita de 50 de euro de la studentii care voiau sa treaca examenele restante

Cluj-Napoca: Perchezitie la biroul unui profesor universitar care lua mita de 50 de euro de la studentii care voiau sa treaca examenele restante

Biroul unui profesor din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca a fost perchezitionat, sambata, in urma organizarii unei actiuni de flagrant in timpul careia acesta a primit 450 euro, cu titlu de mita, de la mai multi studenti, informeaza Agerpres.

Potrivit DGA, o alta perchezitie a fost efectuata si la domiciliul profesorului.

Profesorul ar fi primit cate 50 de euro de la mai multi studenti pentru a-i trece examenele din sesiunea de restante.

Rectorul UTCN, Vasile Topa, a declarat ca perchezitiile continua si ca asteapta sa afle mai multe informatii pentru a putea lua o decizie.
„In acest moment, in biroul colegului nostru, domnul profesor Ardeleanu, se fac perchezitii, urmand ca la sfarsitul zilei sa aflam si noi mai multe detalii. Domnia sa este cadru didactic asociat, s-a pensionat acum un an de zile si urmeaza ca pe baza a ceea ce vom obtine ca si informatii suplimentare sa luam masurile de rigoare’, a declarat rectorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS