9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident cu cinci autoturisme pe DN 2, în localitatea Şindriliţa - două persoane au murit şi una a fost rănită

Accident cu cinci autoturisme pe DN 2, în localitatea Şindriliţa – două persoane au murit şi una a fost rănită

Două persoane a murit şi o alta a fost fost rănită, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc pe DN 2, în localitatea Şindriliţa, pe sensul de mers Bucureşti – Urziceni, traficul fiind îngreunat.

Conform ISU, în accident au fost implicate cinci autoturisme în care se aflau şapte persoane. Doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani au decedat. O persoană rănită a fost  transportată la spitalul Sf. Pantelimon, alte patru persoane refuzând transportul la spital. Conform ISU, în acest caz au acţionat 3 ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere şi un echipaj de descarcerare.”Circulaţia rutieră pe DN2 este îngreunată, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Şindriliţa, judeţul Ilfov, la kilometrul 23, pe sensul de mers Bucureşti-Urziceni, în care au fost implicate 4 autoturisme”,a anunţat Centrul Infotrafic. Conform reprezentanţilor Infotrafic, un autoturism a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu un a doilea, care în urma impactului a lovit alte vehicule. Datele iniţiale indicau că, în urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite. „În acest moment este oprit sensul de mers Bucureşti-Urziceni şi se circulă pe banda de urgenţă a sensului opus”, au precizat reprezentanţii Infotrafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS