10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZeci de români, blocați de două zile pe aeroporul din Lisabona

Zeci de români, blocați de două zile pe aeroporul din Lisabona

Scandalul turiştilor români blocaţi de două zile pe aeroportul din Lisabona se lasă cu demiteri. Premierul Mihai Tudose a luat legătura cu ei şi a aflat că oamenii sunt nemulţumiţi de comportamentul consulului de la Lisabona, Alina Oana Dociu. Drept urmare, premierul a decis revocarea din funcţie. Pe aeroportul din Lisabona mai sunt şi acum 35 de turişti români care nu au reuşit să prindă un zbor către Bucureşti.
Un grup de români este blocat pe Aeroportul din Lisabona de două nopți. Asta spun cei care au postat mesaje pe rețelele de socializare împotriva consulului de la Lisabona. Vorbim de 100 de români care sunt blocați și nu se pot întoarce în țară, însă informațiile nu sunt confirmate până la această oră.
Românii blocați în aeroport spun că nu au primit foarte mult ajutor de la Ambasadă. Oamenii spun că doamna consul Alina Oana Dociu le-a recomandat, undeva în miezul nopții, ca dimineață la ora 05:00, să meargă în fața biroului companiei de stat portugheze și să stea acolo ca să prindă un loc la următoarele zboruri către București – scriu românii pe rețelele de socializare.
Premierul Mihai Tudose a luat legătura cu românii blocați la Losabona și i-a transmis consulului Alina Oana Dociu că va fi chemată în țară. Executivul urmează să dea o Hotărâre de Guvern în acest sens, care trebuie aprobată în următoarea ședință.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS