21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCanicula a răpus trei persoane la Iaşi

Canicula a răpus trei persoane la Iaşi

Canicula a mai ucis o persoană la Iași. Este vorba despre bărbatul care a fost găsit vineri pe un câmp din Vlădeni, în comă profundă din cauza hipertermiei. Acesta avea o temperatură corporală de 42 de grade Celsius. E a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde a murit.

Bărbatul avea 67 de ani și a fost găsit zăcând  pe un câmp din apropierea satului. Medicii spun că din cauza căldurii excesive i-a fost afectat nu doar sistemul nervos central ci și cordul, rinichiul, ficatul, si de aceea avea disfuncții organice multiple iar medicii au fost rezervați privind șansele acestuia de supraviețuire.

Vineri, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Valea Satului, a murit la scurt timp de la internarea la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. El a fost găsit de niște căruțași zăcând inconștient la marginea unui câmp. În momentul în care a fost dus la spital avea temperatura corporală de 42 de grade Celsius.

Al treilea caz de deces cauzat de hipertermie a fost înregistrat sâmbătă seara. Un tânăr de 28 de ani, fără adăpost a murit în zona gării din Iași, după ce a suferit un stop cardio- respirator. El avea o temperatură corporală la nivel periferic de 40 de grade Celsius.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS