8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDNA a făcut mai multe percheziții la Guvern

DNA a făcut mai multe percheziții la Guvern

Procurorii anticorupție au făcut, ieri, între orele 15.00 – 19.00, percheziții în cinci birouri de la Guvern, într-un dosar în care cred că s-au comis infracțiuni. Dosarul este însă în fază incipientă, fapt pentru care DNA refuză să spună cine este vizat de anchetă.
Purtătorul de cuvânt al Direcției Naționale Anticorupție, Livia Săplăcan, a explicat la Europa FM, că perchezițiile realizate ieri au durat patru ore, iar procurorii au descins în mai multe birouri ale instituției publice vizate.
„Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în sediul unei instituții publice din București.
Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secției de combatere a corupției, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017″, a explicat oficialul DNA. Potrivit unor surse judiciare, instituţia vizată de anchetă este  Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS