14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat de 58 de ani a murit înecat la Constanţa. Numărul persoanelor înecate pe litoral a ajuns la 14

Un bărbat de 58 de ani a murit înecat la Constanţa. Numărul persoanelor înecate pe litoral a ajuns la 14

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a murit înecat luni, după ce a intrat în mare în zona plajei Modern, din Constanţa, fiind scos de către salvamari, iar cadrele medicale ajunse la faţă locului l-au resuscitat zeci de minute, fără succes însă, informează HotNews.ro, citând News.ro. Numărul deceselor prin înec, pe litoralul românesc, a ajuns astfel la 14.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni, pe plaja Modern, din Constanţa, la un bărbat înecat. Acesta a intrat în mare să facă o baie, dar la un moment nu a mai putut reveni la ţărm. El a fost adus de către salvamari pe ţărm, fiind în stop cardiorespirator.
Cadrele medicale sosite la locul intervenţiei au început manevrele de resuscitare, care au durat zeci de minute. În pofida eforturilor depuse, medicii nu au reuşit să-l salveze pe bărbatul de 58 de ani. Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru necropsie.
Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţă prin inec pe litoral de la începutul sezonului estival a ajuns la 14.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS