13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai multe persoane din Ministerul Sănătății vor fi demise după întâlnirea lui Tudose cu Bodog pe tema vaccinurilor (surse)

Mai multe persoane din Ministerul Sănătății vor fi demise după întâlnirea lui Tudose cu Bodog pe tema vaccinurilor (surse)

Mai multe persoane din Ministerul Sănătății și din Direcțiile de Sănătate Publică vor fi demise în urma întâlnirii pe care premierul Mihai Tudose a avut-o miercuri, la Palatul Victoria, cu ministrul Sănătății, Florian Bodog, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale. Conform surselor citate, Bodog i-a prezentat lui Tudose un raport privind situația vaccinurilor, pe care îl solicitase șeful Executivului.
Ca urmare a prezentării acestui raport, ministrul Sănătății ar urma să demită mai multe persoane din Ministerul Sănătății și din Direcțiile de Sănătate Publică, au precizat sursele citate.
De asemenea, decizia prim-ministrului Tudose a fost ca raportul să fie public, urmând ca Ministerul Sănătății să îl prezinte în cursul zilei de miercuri, au mai afirmat sursele citate.
Premierul Tudose a anunțat, miercuri, întrevederea sa cu ministrul Sănătății pe tema vaccinurilor. Întrebat dacă este finalizat raportul în privința vaccinurilor pe care i l-a solicitat lui Bodog, Tudose a răspuns: ”M-a sunat că este gata și mă voi întâlni cu domnia sa când ajung la Guvern”.
Totodată, șeful Executivului a reluat faptul că nu îl va demite pe Bodog.
Marți, șeful Guvernului i-a cerut ministrului Bodog ca până cel târziu la ședința săptămânală de Guvern să fie gata raportul privind vaccinurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS