11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul Tudose s-a întâlnit cu Bodog şi i-a cerut să îi dea cel târziu joi raportul privind campania pentru vaccinare (surse)

Premierul Tudose s-a întâlnit cu Bodog şi i-a cerut să îi dea cel târziu joi raportul privind campania pentru vaccinare (surse)

Bodog a declarat ulterior, pentru Agerpres, ca va prezenta miercuri premierului raportul privind situatia vaccinarii impotriva rujeolei. „Eu mi-am asumat ca maine va fi gata raportul cu vaccinurile. Acum adunam toate datele de la Directiile de Sanatate Publica, aveau termen astazi sa le depuna. In cursul zilei de maine il vom depune. Sunt raportari din unele judete, din altele nu, dar pana diseara se raporteaza toate, le centralizam. Am centralizat toate stocurile (de vaccinuri – n.r.) si le depunem maine la premier”, a precizat ministrul.
„Premierul i-a cerut ministrului Bodog ca raportul sa fie gata pana la sedinta de Guvern, de preferat chiar maine”, au precizat sursele citate de News.ro. Potrivit acestora, Tudose i-a spus lui Bodog ca nu mai accepta nicio amanare.
Un alt subiect a vizat stadiul privind candidatura Romaniei pentru relocarea la Bucuresti a Agentiei Europene a Medicamentului, au mai declarat aceleasi surse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS