11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Lipsa totală de discernământ a prietenilor care se lasă influenţaţi de bârfele celor din jur vă afectează destul de mult. Din această cauză, s-ar putea să nu vă simţiţi prea bine şi este posibil să fiţi nevoit să vă luaţi liber. Deşi nu este o zi prea aglomerată, găsiţi multe lucruri de făcut. Popularitatea este în creştere dacă veţi profita de oportunităţi şi vă veţi implica mai mult în discuţii.

Taur
Dorinţa de afirmare este cea care vă face să renunţaţi la respectarea obligaţiilor familiale. Sunteţi conştient că şansele actuale nu vor dura o veşnicie şi aveţi de gând să le exploataţi cât puteţi de mult. Persoana iubită ar putea avea unele reacţii mai ciudate. Pentru ca tot ceea ce v-aţi propus să ajungă la bun sfârşit trebuie să depuneţi mult efort. Ocupaţi-vă din timp de toate sarcinile pe care le aveţi.

Gemeni
Parcă toată lumea a decis să se opună finalizării tuturor deciziilor dumneavoastră. Colegii sunt neîncrezători şi nu doresc să vă ajute, iar şeful poate fi chiar pretenţios azi. În plan sentimental, persoana iubită se simte neglijată. Oricine poate avea visuri, dar trebuie să aveţi voinţă şi să depuneţi mult efort pentru ca acestea să devină realitate.

Rac
Veţi avea mult de muncă azi. Este posibil să faceţi şi ore suplimentare pentru a termina tot, aşa cum v-aţi programat. În plan financiar, vă situaţi într-o continuă creştere, aşa că balanţa este pozitivă. Deşi nu vă place să cereţi ajutorul cuiva, astăzi trebuie să o faceţi. Oamenii vă vor simpatiza şi mai mult după ce vă vor oferi ajutorul lor. Este posibilă o călătorie în a doua jumătate a zilei şi toate par a fi în regulă.

Leu
Se anunţă schimbări importante în viaţă care vă vor afecta şi în săptămânile ce urmează. Nu încercaţi să vedeţi doar partea negativă în aceste schimbări, ci amintiţi-vă tot timpul că ceva nou aduce întotdeauna oportunităţi. Nu aveţi cum să evitaţi schimbările profesionale care urmează, dar veţi reuşi, ascultând sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă, să transformaţi răul în bine.

Fecioară
Mintea vă este preocupată azi de probleme legate de cămin şi de a-i face pe alţii fericiţi. Faceţi schimbările necesare sau implicaţi-vă într-un proiect financiar care ar putea să vă dea mai multă libertate în viitor. Este momentul să apară cineva nou în viaţa dumneavoastră. Ziua de azi vă poate aduce prieteni noi, dar trebuie să vă străduiţi un pic mai mult dacă vreţi să îi impresionaţi.

Balanţă
Astăzi reuşiţi să dovediţi celor din jur că puteţi mai mult şi veţi fi răsplătit pentru această demonstraţie. Sunteţi ambiţios şi puneţi mare preţ pe cariera profesională. Sănătatea poate fi un punct vulnerabil, aşa că aveţi mai multă grijă. Este o zi şi mai aglomerată la serviciu. Veţi fi nevoit să munciţi peste orele de program, dar veţi fi răsplătit pe măsura efortului depus.

Scorpion
Ziua vă găseşte într-o stare de sinceritate tăioasă şi veţi descoperi că îi răniţi fără să vreţi pe cei din jur. Este o zi bună pentru a face progrese la un proiect profesional la care aţi bătut pasul pe loc de ceva timp încoace. Această zi este lipsită de griji, spre deosebire de cea de ieri. Este un impact pozitiv asupra comunicării, astfel că cercul social se lărgeşte şi vor apărea noi posibilităţi.

Săgetător
Dacă în mod normal sunteţi tolerant şi îngăduitor, astăzi nu veţi mai putea suporta şi îi veţi atrage atenţia persoanei iubite. Se ştie că un nou început poate să aibă mai multe lipsuri decât beneficii, dar trebuie să vă asumaţi riscul dacă vreţi să vă reorientaţi. Încă vă mai gândiţi la cariera profesională. S-ar putea să descoperiţi că o schimbare majoră în viaţă vă va deruta, dar veţi şti cu siguranţă calea bună spre care să vă îndreptaţi.

Capricorn
Astăzi ar putea apărea câştiguri importante din activităţi care ţin de creativitate. Este posibil, de asemenea, să faceţi unele drumuri în interes de serviciu. Este o zi bună pentru a oficializa relaţia cu persoana iubită, pentru că vă înţelegeţi foarte bine. Gândurile se îndreaptă către relaţia cu persoana iubită şi nu prea reuşiţi să fiţi atent la ceea ce se întâmplă în jur. Colegii vă vor ajuta să vă terminaţi sarcinile primite.

Vărsător
Un prieten sau o persoană cunoscută v-ar putea atrage într-un proiect în afara serviciului. Vă va afecta în privinţa programului de la muncă, aşa că va trebui să faceţi câteva ore suplimentare. În relaţia cu persoana iubită este o zi mai anostă, lipsită de evenimente. Curajul şi îndrăzneala sunt cuvintele cheie pentru această zi şi este posibil să fiţi mai direct şi mai incisiv decât de obicei.

Peşti
Problemele pe care le întâmpinați la locul de muncă vă pot afecta considerabil sănătatea şi capacitatea de concentrare. Cineva apropiat încearcă din răsputeri să vă facă pe plac. S-ar putea să fie vorba numai de interes. O călătorie scurtă vă poate aduce nişte întâlniri surpriză cu prietenii şi sunt şanse să aveţi parte de mai multă distracţie decât credeaţi că o să fie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS