Accident cu doi răniți, în județul Olt

Autori


O mașină s-arăsturnat în câmp

O mașină s-arăsturnat în camp

 


Pompierii SMURD Stoenești și un echipaj de la Serviciul de Ambulanța au intervenit, astăzi, la un accident rutier produs pe Drumul European 70, în zona localității Fărcașele, județul Olt.
În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau două persoane. Șoferul susține că o altă mașină i-ar fi tăiat calea și din această cauză s-ar fi produs accidentul. Autovehiculul ar fi ieșit pe camp, unde s-ar fi răsturnat, ajungând până la 15-20 de metri de drum, informează autoritățile.
Cei doi răniți, un minor, de șapte ani, cu domiciliul în București și șoferul, de 19 ani, din comuna Gostavățu, Conștienți, fără răni sau traumatisme grave au fost transportați la Centrul de Primiri Urgențe Caracal.
Copilul avea o plaga superficiala la la gamba piciorului drept si excoriatii in zona constala, iar soferul are un traumatism cranio-cerebral minor.
Alina Mitran


Comenteaza acum

Alte stiri

21 martie 2018

Circulaţie restricţionată pe mai multe sectoare de drum

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că în prezent nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara. Probleme ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 15 iulie 2017

Top