6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer băut a provocat o coliziune în lanţ în zona Vama Craiova

Un şofer băut a provocat o coliziune în lanţ în zona Vama Craiova

Ion A., de 50 de ani, din Craiova, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoriile ,,B’’ și „C”, cu vechime din anul 1985, a condus un autoturism pe str. Henry Ford din municipiu, din direcția intersecției cu str. Caracal și Decebal, iar în zona „Vama Craiova”,  din cauza neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu partea din spate a unei semiremorci, înmatriculată în Italia, ce se afla staționată pe partea dreaptă a părții carosabile.
În urma impactului, autoturismul condus de A. Ion a fost proiectat înapoi, intrând în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa în spatele său, acesta fiind condus de G. Chirea, 77 ani, din Craiova. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui A. Ion.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcotest, în cazul lui A. Ion rezultând o concentrație alccolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la unitatea spitalicească unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS