5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiderii coaliției de guvernare s-au reunit la Palatul Parlamentului

Liderii coaliției de guvernare s-au reunit la Palatul Parlamentului

Concluziile primei săptămâni de activitate a Guvernului Tudose, dar și calendarul pentru perioada următoare vor fi discutate în ședința coaliției de guvernare care a început, luni, la Palatul Parlamentului, în prezența premierului Mihai Tudose și a liderilor PSD și ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, informează Agerpres. Componența delegației de miniștri a fost stabilită de premierul Mihai Tudose.
Între cei prezenți se află ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, ministrul Economiei, Mihai Fifor, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, vicepremierul Florin Ciolacu, dar și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
La ședință, care are loc în biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, mai participă secretarul general al PSD, Marian Neacșu, ministrul Energiei, Toma Petcu, precum și mai mulți lideri ALDE, printre care Daniel Chițoiu, Varujan Vosganian și Andrei Gerea.
Duminică, Liviu Dragnea declara că la această ședință se va întâmpla ceea ce spera să se întâmple, ceea ce se stabilise și cu Guvernul Grindeanu. El a adăugat că întâlnirile coaliției de guvernare sunt necesare, pentru că împreună au câștigat alegerile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS