Cei mai rapizi poştaşi din ţară se întrec la “Marşul Factorilor Poştali”Peste 80 de angajaţi ai Poştei Române se întrec, astăzi, la etapa naţională a Marşului Factorilor Poştali, care are loc la Drobeta Turnu-Severin, în judeţul Mehedinţi.

“Ajunsaă la cea de-a 38-a ediţie, competiţia de tradiţie a operatorului naţional de servicii poştale se va desfăşura, anul acesta, pe Stadionul Municipal al oraşului Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi. La startul concursului s-au vor alinia 84 de poştaşi din toată ţara, din care 42 de femei, ce vor marşălui pe distanta de 3.000 metri şi 42 de barbaţi, ce vor avea de parcurs un traseu de 7.000 metri”, precizează Poşta Română.

Participanţii sunt câştigători ai ediţiilor judeţene, iar ocupanţii primelor locuri vor participa, la fel ca în fiecare an, la Balcaniada Factorilor Poştali, eveniment organizat în fiecare toamnă de către unul dintre operatorii poştali din Balcani. Primii cinci concurenţi la proba masculina şi primele trei concurente la cea feminina vor reprezenta Poşta Română.


În 2016, la balcaniada organizată în Turcia, poştaşii români au cucerit doua medalii de aur, o medalie de argint şi una de bronz.

Marşul Factorilor Poştali a debutat în anul 1977, la Bucureşti şi, an de an, aliniazaă la start, câteva mii de angajaţi ai Poştei Române.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 8 iulie 2017

Top