Planul de înzestrare a Armatei Române va fi discutat marţi în şedinţa CSATPreşedintele Klaus Iohannis a convocat marţi Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pe ordinea de zi a şedinţei aflându-se Planul de înzestrare a Armatei Române şi raportul activităţii SRI pe anul 2016, a anunțat astăzi Administraţia Prezidenţială, potrivit Mediafax.

„Marţi, 4 iulie a.c., începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis”, precizează, într-un comunicat de presă, Administraţia Prezidenţială.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află Planul de înzestrare a Armatei României 2017-2026. Discuţia va avea loc în contextul în care pentru anul 2017, România a alocat 2% din PIB pentru domeniul apărării. De asemenea, se va discuta şi despre Carta albă a apărării, aprobată în prima şedinţă a executivului condus de Mihai Tudose, ce a avut loc vineri, la Palatul Victoria.


CSAT va discuta în şedinţa de marţi şi despre activitatea Serviciului Român de Informaţii în anul 2016.


Comenteaza acum

Alte stiri

11 decembrie 2017

Parlament: Ședința dedicată omagierii Regelui Mihai a început

Ședința solemnă a Camerelor reunite ale Parlamentului, dedicată omagierii Regelui Mihai I, a început, informează Agerpres. La lucrări participă, alături de parlamentari, președintele Klaus Iohannis, Custodele Coroanei Române, principesa ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 iulie 2017

Top