6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinori arestați pentru tâlhărie

Minori arestați pentru tâlhărie

Ca urmare a reținerii din data de data de 22.06.2017, pe bază de ordonanță, a inculpatului F. G.V., de 15 ani, din Craiova, pentru săvârșirea a 4 infracțiuni de tâlhărie, în dauna a 4 persoane vătămate, toate de sex feminin, din municipiul Craiova, vineri,  23.06.2017, acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova care și-a însușit propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, pe numele persoanei în cauză fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Prejudiciul total cauzat de minor este de aproximativ 7500 lei, reprezentând contravaloarea bijuteriilor sustrase din posesia persoanelor vătămate, acesta fiind recuperat în proportie de 80%.Inculpatul a fost introdus în C.R.A.P.- din cadrul I.P.J Dolj .

Ca urmare a reținerii din data de data de 22.06.2017, pe bază de ordonanță, a inculpatului A.I. de 14 ani, din Craiova, pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de tâlhărie. în data de 23.06.2017, acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova care și-a însușit propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. În ambele cazuri, prejuduciul a fost recuperat în totalitate de polițiștii craioveni și ulterior restituit persoanelor vătămate. Minorul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS