17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVictor Ponta se află la Palatul Victoria, unde urmează să aibă discuţii cu mai mulţi parlamentari şi lideri politici

Victor Ponta se află la Palatul Victoria, unde urmează să aibă discuţii cu mai mulţi parlamentari şi lideri politici

Secretarul general al guvernului, Victor Ponta, a ajuns, sambata, in jurul orei 11:45 la Palatul Victoria, unde potrivit declaratiilor sale din cursul serii de vineri, urmeaza sa aiba discutii cu mai multi parlamentari si lideri politici, scrie News.ro, potrivit HotNews.ro. Inca de dimineata, la Palatul Victoria au venit mai multi consileri ai premierului, precum si cei din cabinetul SGG.
Victor Ponta a fost numit, vineri, în funcţia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial şi fiind contrasemnată de secretarul de stat căruia i-au fost delegate atribuţiile lui Mihai Busuioc.
„În următoarele zile trebuie să ţinem pe linia de plutire activitatea guvernamentală, torpilată de o decizie politică greşită luată de domnul Dragnea. Cunosc administraţie centrală ca să il pot sprijini pe premier”, a afirmat Victor Ponta.
Premierul Sorin Grindeanu participa, sâmbătă, la Timişoara, la o şedinţă cu social- democraţii din judeţ, cărora le va solicita sprijinul în demersul său de a-l îndepărta pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului. În Timiş, PSD are patru deputaţi şi doi senatori care şi-au exprimat susţinerea pentru Grindeanu, declarând că vor vota împotriva moţiunii de cenzură iniţiată de PSD.

Sursa: HotNews.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS