10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul de Finanţe şi-a depus demisia dar îşi va exercita mandatul până la publicarea deciziei în Monitorul Oficial

Ministrul de Finanţe şi-a depus demisia dar îşi va exercita mandatul până la publicarea deciziei în Monitorul Oficial

Viorel Ştefan şi-a depus demisia din funcţia de ministru de Finanţe la şedinţa PSD de miercuri, dar va continua să-şi exercite mandatul până la publicarea deciziei în Monitorul Oficial, informează HotNews.ro.
Ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, şi-a depus demisia din funcţie în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD din dată de 14 iunie, informează Ministerul Finanţelor într-un comunicat remis joi, precizând totodată că el va continuă să îşi exercite mandatul până la publicarea deciziei de eliberare din funcţie în Monitorul Oficial.
„În acest moment, este important că toate instituţiile statului să îşi desfăşoare activitatea normal, iar responsabilitatea ministerului pe care îl conduc este să asigure finanţarea funcţionarii sistemului public. Este un semnal de continuitate şi de stabilitate pe care vreau să îl transmit atât mediului de afaceri, cât şi instituţiilor internaţionale. Democraţia din România este destul de matură pentru că o criză politică să nu afecteze economia ţării”, afirmă ministrul Viorel Ştefan, citat în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS