24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCioloș, despre vizita lui Iohannis în SUA: Cei care inventează "praguri" să gândească de două ori

Cioloș, despre vizita lui Iohannis în SUA: Cei care inventează „praguri” să gândească de două ori

Fostul premier Dacian Cioloş a scris, sâmbătă, pe Facebook, în contextul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis în SUA, că aceia care se încăpăţânează să aibă propria interpretare a anti-corupţiei, inventând „praguri”, trebuie să se gândească de două ori înainte să o ia pe acea cale, informează Mediafax.
„România este relevantă în lume prin cei care construiesc şi care susţin valori. Preşedintele Iohannis a demonstrat asta şi prin recenta vizită în SUA”, a scris Cioloş.
„Sunt convins că este un nou început, pentru acea Românie care merge înainte şi care este ascultată în lume, pentru că îşi asumă cu hotărâre valori pe care construieşte bunăstare. Sper că aceia care se încăpăţânează să aibă propria interpretare a anti-corupţiei, inventând <<praguri>>, să se gândească de două ori înainte să o ia pe acea cale”, a adăugat fostul premier.
Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri după-amiaza, la Casa Albă, cu preşedintele SUA Donald Trump.
La finalul discuţiilor care au durat 45 de minute, cei doi oficiali au susţinut o conferinţă de presă comună, în cadrul căreia şeful statului american l-a felicitat pe Iohannis pentru „curajul de a lupta împotriva corupţiei şi pentru apărarea statului de drept”, i-a mulţumit pentru măsurile luate de România referitoare la mărirea bugetului dedicat Apărării şi a salutat întârirea parteneriatului strategic dintre cele două ţări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS