11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCristian Boureanu, arestat pentru ultraj

Cristian Boureanu, arestat pentru ultraj

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost reţinut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după mai multe ore de audieri şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. UPDATE| Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj, scrie mediafax.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea preventivă a lui Cristian Boureanu pentru utraj după ce acesta a fost reţinut. El este acuzat că ar fi agresat un agent de poliţie.

„La data de 09.06.2017, în jurul orelor 01:30, inculpatul Boureannu Cristian Alexandru, aflându-se în calitate de pasager într-un auototurism,, pe locul din dreapta faţă, vehiculul fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bd. Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş, s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale”, se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS