20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateResturi ale avionului militar dispărut în Myanmar, descoperite de echipele de intervenţie

Resturi ale avionului militar dispărut în Myanmar, descoperite de echipele de intervenţie

Mai multe cadavre şi resturi de aeronavă au fost descoperite de echipele de intervenţie în Marea Andaman în cursul operaţiunilor de căutare a avionului militar dispărut în Myanmar, a anunţat armata, printr-o declaraţie pe Facebook, relatează agenţia de ştiri Reuters, citată de Mediafax.

Trei cadavre, inclusiv cel al unui copil, dar şi o roată de avion, două veste de salvare şi bagaje au fost descoperite de echipele de intervenţie la aproximativ 35 de kilometri sud de oraşul Launglon de pe coasta de sud a Myanmarului. Se crede că resturile descoperite aparţin avionului dispărut, se afirmă în declaraţia armatei din Myanmar, în care se mai precizează că operaţiunile de căutare vor continua. Nouă nave, cinci avioane şi două elicoptere participă la operaţiuni. Avionul militar de fabricaţie chineză Y-8-200F s-a prăbuşit la circa 30 de minute după decolare. Potrivit autorităţilor, la bordul aeronavei erau 120 de persoane – 106 militari şi rude ale acestora, precum şi 14 membri ai echipajului.
Avionul militar zbura între oraşele Myeik şi Yangon. „Comunicaţiile cu avionul s-au întrerupt la ora 1.35 (10.05, ora României), la aproximativ 35 de kilometri de orăşelul Dawei”, a anunţat Armata din Myanmar.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS