14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlte trei persoane au fost reţinute de poliţia britanică în legătură cu atentatul de la Londra

Alte trei persoane au fost reţinute de poliţia britanică în legătură cu atentatul de la Londra

Cei trei indivizi au fost reţinuţi în estul Londrei, doi dintre aceştia fiind suspectaţi că ar fi plănuit acte de terorism, în timp ce al treilea a fost reţinut sub suspiciunea că ar fi fost implicat în traficul de droguri, a anunţat poliţia, potrivit agenţiei de ştiri Reuters, scrie Mediafax.

Ofiţerii din cadrul diviziei antiteroriste a poliţiei au reţinut doi bărbaţi pe o stradă din Ilford, în estul Londrei, iar un altul a fost reţinut după o descindere la o casă din apropiere. În presa britanică şi în mediul online au apărut o serie de înregistrări cu momentul în care poliţia a intervenit pentru neutralizarea celor trei atacatori în timpul atentatului de sâmbătă seara de la Londra. Cotidianul The Times a comunicat că a obţinut înregistrări cu autorii atacului în timp ce aceştia discutau şi râdeau în faţa unei săli de sport cu cinci zile înainte de atentat. Atacurile comise sâmbătă seară în centrul Londrei s-au soldate cu şapte morţi şi peste 48 de răniţi, dintre care 18 sunt în stare critică. Cei trei presupuşi autori ai atentatului au fost împuşcaţi mortal de agenţii serviciilor de securitate. Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS