9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn individ a fost reţinut la aeroportul Heathrow, în legătură cu atacul terorist de la Manchester

Un individ a fost reţinut la aeroportul Heathrow, în legătură cu atacul terorist de la Manchester

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, despre care se crede că ar avea legătură cu atentatul sinucigaş de la Manchester, din data de 22 mai, a fost reţinut la aeroportul Heathrow, au anunţat autorităţile britanice, potrivit agenţiei de ştiri Dpa. „Reţinerea acestuia a fost plănuită dinainte şi nu a existat nicio ameninţare directă care să vizeze aeroportul”, se afirmă într-un comunicat al Poliţiei din Manchester, citat de Mediafax.
Individul a fost reţinut sub suspiciunea comiterii unor infracţiuni cu caracter terorist şi rămâne în custodia poliţiei, se mai arată în comunicat. Autorităţile nu au confirmat încă dacă bărbatul a fost reţinut la aeroport sau a fost extrădat în Marea Britanie dintr-o altă ţară.

Atacul sinucigaş de la Manchester, comis de Salman Abedi, un tânăr britanic de origine libiană, s-a soldat cu 22 de morţi şi peste 100 de răniţi. Atentatul a fost revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic. Un total de 19 persoane au fost reţinute până acum în cadrul investigaţiei privind atacul, 12 dintre suspecţi fiind ulterior eliberaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS