21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCeartă în Parlament pe legea salarizării. Dumitru Coarnă (SNPPC): "Nimeni nu o să primească niciun spor. (...) Nu mai minţiţi la televizor că ne măriţi salariile, că ne luaţi. Ne luaţi şi contribuţiile"

Ceartă în Parlament pe legea salarizării. Dumitru Coarnă (SNPPC): „Nimeni nu o să primească niciun spor. (…) Nu mai minţiţi la televizor că ne măriţi salariile, că ne luaţi. Ne luaţi şi contribuţiile”

Şedinţa Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor a fost întreruptă marţi de două ori când se discuta Legea salarizării, după ce sindicaliştii au acuzat parlamentarii că le iau bani în loc să le dea şi că măririle de salarii sunt „minciuni spuse la televizor”, informează Mediafax.
„Nimeni nu o să primească niciun spor. (…) Nu mai minţiţi la televizor că ne măriţi salariile, că ne luaţi. Ne luaţi şi contribuţiile de la angajat la angajator şi o să venim cu bani de acasă. O să închidem ţara asta şi plecăm. Rămâneţi singuri în Parlament! V-aţi bătut joc de noi. (…) E o lege de rahat!”, a spus preşedintele SNPPC Dumitru Coarnă, în timpul dezbaterilor.
Preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor Adrian Solomon l-a avertizat pe Coarnă că va ruga chestorii să intervină în cazul în care nu se poate „abţine”.
„Domnul Coarnă nu are decât miliţia în cap. (…) Dacă nu puteţi să vă abţineţi o să rog chestorii Camerei să intervină”, a spus Solomon.
‘Să mă dea afară!”, a replicat Coarnă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS