Explozii în capitala Afganistanului, soldate cu 12 morți

explozie

Cel puţin 12 persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în urma unor explozii produse sâmbătă la funeraliile unei persoane decedate în urma protestelor violente de la Kabul, relatează ziarul britanic The Independent.

Trei explozii au avut loc într-un cimitir situat în districtul Khair Khana din Kabul, în timpul ceremoniei de înhumare a unui protestatar, Salim Ezadyar, fiul unui politician afgan. Salim Ezadyar a fost împuşcat mortal de poliţie în timpul protestelor violente produse vineri în capitala Afganistanului.

Mitingul care a degenerat în violenţe a avut loc pentru îmbunătăţirea situaţiei de securitate, după recentul atentat soldat cu 90 de morţi şi 450 de răniţi.


 Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

4 iunie 2017

Bilanțul atacului terorist de la Londra a crescut la șapte morți

Bilanțul atentatului comis sâmbătă seara în centrul Londrei a crescut la șapte morți, după ce un bilanț precedent consemna șase persoane decedate, a anunțat duminică poliția londoneză, informează Agerpres, citând AFP și Reuters. “Din ...
4 iunie 2017

Șase morți și 48 de răniți în atacurile de la Londra

48 de persoane au fost internate în cinci spitale din Londra în urma atacurilor de sâmbătă seara în centrul capitalei Marii Britanii, soldate cu șase morți, a anunțat Serviciul de ambulanță, potrivit Agerpres, care Citează AFP, DPA și Reuters. ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 3 iunie 2017

Top