16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNicuşor Dan confirmă demisia din USR: "Voi susţine o conferinţă de presă în care voi explica"

Nicuşor Dan confirmă demisia din USR: „Voi susţine o conferinţă de presă în care voi explica”

Liderul USR Nicuşor Dan a anunţat, pe Facebook, că, joi, de la ora 14.00, va explica demisia sa din formaţiunea pe care a fondat-o în 2016, după ce, miercuri seara, conducerea partidului a decis să nu susţină revizuirea Constituţiei. ”Azi de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor voi susţine o conferinţă de presă în care voi detalia şi voi explica demisia mea din USR”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.
Deputatul USR Dan Barna a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că Nicuşor Dan nu a fost de acord cu decizia Biroului Naţional de a nu susţine modificarea revizurii Constituţiei şi a anunţat că va demisiona, precizând că însă că nu s-a înregistrat nicio demisie.”A fost o şedinţa în care spiritele s-au încins destul de mult. În urma ei a fost o decizie a Biroului Naţional de poziţionare împotriva modificării Constituţiei. Nicuşor Dan a precizat că nu este de acord cu acestă poziţionare şi în acest context s-au spus multe lucruri. Nu există o demisie înregistrată”, a declarat deputatul Dan Barna.
Solicitat să precizeze dacă Nicuşor Dan a declarat în şedinţă că va demisiona din funcţia de conducere a partidului, Barna a răspuns că „este unul dintre aspectele exprimate în cadrul discuţiilor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS