22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncepe programul "Litoralul pentru toţi"

Începe programul „Litoralul pentru toţi”

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul „Litoralul pentru toţi”, în perioada 22 mai – 18 iunie 2017. Potrivit Mediafax, preţurile pornesc de la 159 lei de persoană pentru şase nopţi la un hotel de o stea, fără mic dejun, în sudul litoralului.
Programul special „Litoralul pentru Toţi” prezintă un interes mare din partea turiştilor şi de aceea, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife din ediţia de toamna 2016.
Tarifele lansate prin programul special Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 50% faţă de cele din vârf de sezon, se arată într-un comunicat al FPTR.
Ţinând cont de locurile puse la dispoziţie de hotelieri, cel puţin 5.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse.

Tarifele maximale pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, ajung în această ediţie (sejur şase nopţi/persoană) până la: 205 de lei/ persoană la hoteluri de o stea fără mic dejun, 235 de lei /persoană la hoteluri de două stele fără mic dejun, 265 de lei / persoană la un hotel de trei stele fără mic dejun, 315 de lei / persoană la un hotel de două stele cu mic dejun , 425 de lei / persoană la un hotel de trei stele cu mic dejun, 485 de lei / persoană la un hotel de patru stele cu mic dejun şi 605 lei /persoană la cinci stele cu mic dejun.

Tarifele maximale pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) ajung în această ediţie (sejur şase nopţi/persoană) până la: 159 lei / de lei/ persoană la hoteluri de o stea fără mic dejun , 179 lei de lei/ persoană la hoteluri de două stele fără mic dejun fără mic dejun, 199 lei de lei/ persoană la hoteluri de trei stele fără mic dejun, 269 de lei / persoană la hoteluri două stele cu mic dejun, 329 lei / persoană la un hotel de trei stele cu mic dejun, 379 lei / persoană la un hotel de patru stele cu mic dejun şi 469 lei/persoană la un hotel de cinci stele cu mic dejun .

Până acum s-au înscris în program 12 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 1450 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că aproximativ 5.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe, la tarife reduse, pe litoralul românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS