17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Accident mortal la Vișina

Olt: Accident mortal la Vișina

 Un grav accident de circulație s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza localității Vișina, din județul Olt. O mașină în care se aflau doi bărbați s-a răsturnat în afara carosabilului, cei doi ocupanți suferind răni grave.
Accidentul a fost anunțat la 112 aproape de ora 3,00, iar echipajele sosite în ajutor – din cadrul  SMURD Vișina și ale Serviciului Județean de Ambulanță – au găsit două victime politraumatizate, una dintre acestea în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul unuia dintre bărbaţi, în timp ce al doilea a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, politraumatizat. Salvatorii au aflat de la martorii accidentului că ambii bărbați sunt din Vișina Veche.
Ulterior, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului răsturnat se afla un bărbat de 34 de ani, din Vișina, în prezent internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în stare gravă. Acesta a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta, autoturismul în care se afla alături de un alt bărbat, în vârstă de 29 de ani, răsturnându-se. În urma accidentului, pasagerul a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat la scurt timp. Șoferului i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au stabilit, de asemenea, că șoferul avea permisul suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS