22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOpt români, răniţi într-un accident în nordul Italiei

Opt români, răniţi într-un accident în nordul Italiei

Opt români au fost răniţi, iar un italian şi-a pierdut viaţă într-un accident rutier grav produs în nordul Italiei, în apropiere de Veneţia, scrie News.ro, citând Il Corriere Veneto. Un automobil în care se aflau un italian şi un chinez a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz în care se aflau cei opt români. Accidentul a avut loc pe autostrada, la ora locală 2.00 ( 3.00 ora României), în noaptea de marţi spre miercuri, în dreptul localităţii Campagna Lupia, scrie Hotnews.

În urmă impactului, microbuzul a fost scos de pe şosea, iar cetăţeanul italian, care stătea pe locul din dreapta, a murit pe loc. Tânărul chinez care se află la volan a fost dus de urgenţă la spital şi se află la Terapie Intensivă. O parte dintre pasagerii români ai microbuzului au rămas blocaţi în vehicul până la sosirea echipajelor de descarcerare.
Trei dintre români sunt în stare critică. Este vorba de o femeie de 45 de ani, care a suferit traume la abdomen şi la bazin, o altă femeie de 30 de ani care a fost operată şi de un bărbat de 27 de ani care are traume la nivelul membrelor şi la bazin. Ceilalţi români răniţi au vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani. Circulaţia în zona producerii accidentului a fost închisă timp de câteva ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS