12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCoadă de tiruri de zece kilometri la Giurgiu - Ruse. Şoferii nervoşi claxonează pe DN 5

Coadă de tiruri de zece kilometri la Giurgiu – Ruse. Şoferii nervoşi claxonează pe DN 5

Coada de tiruri care aşteapta la trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se întindea miercuri pe aproximativ zece kilometri, informează HotNews.ro. Şoferii nervoşi care staţionează pe DN 5 aşteptând controlul de frontieră claxonează cu intermitentă.

„Anul trecut aşteptăm şi erau cozi pentru că se lucra la Podul Prieteniei, acum sunt cozi pentru că de la începutul acestui an vinieta de călătorie pe drumurile din Bulgaria se poate achiziţiona doar de la ghişeele din punctul de frontieră. Înainte puteam achiziţiona vinieta şi din benzinării sau alte puncte volante, e greu şi pentru noi să aşteptăm cu orele la frontieră’, a declarat un şofer de tir care aşteaptă să ajungă la controlul de frontieră pe DN 5, în dreptul localităţii Remus, la aproximativ şapte kilometri de PTF Giurgiu-Ruse.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de aproximativ zece minute, dar acest timp este calculat pentru maşinile ajunse în punctul de frontieră, cele care se aşează acum la coadă la aproximativ zece kilometri de frontieră au de aşteptat şi câte şase ore trecerea frontierei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS