8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia şi la munte

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia şi la munte

Meteorologii anunţă că, în următoareele două săptămâni, în Oltenia, media temperaturilor maxime va oscila între 15 grade 22 de grade. Minimele termice se vor situa în jurul
valorii de 3 grade în dimineața de 13 aprilie, cea mai răcoroasă din interval, iar spre sfârșitul intervalului vor fi 8…9 grade. În intervalul 10 – 15 aprilie, doar izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată, pentru ca după această dată să crească probabilitatea pentru averse pe arii mai estinse.
La munte, în cea mai mare parte a intervalului de prognoză media valorilor maxime de temperatură va oscila între 4 și 8 grade, iar a minimelor se va menține ușor sub pragul de îngheț. Excepție vor face ultimele zile, atunci când vremea se va încălzi, iar media maximelor va ajunge până la 12 grade, iar a minimelor până la 4 grade. Vor fi condiții de precipitații sub formă de ploaie, dar trecător, mai ales la altitudini de peste 1500 m, și sub formă de lapoviță și ninsoare, în jurul datei de 11 aprilie, apoi în intervalul 16…23 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS