10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSenatul a adoptat propunerea privind scutirea de la plata tarifelor de livrare a apei pentru irigaţii

Senatul a adoptat propunerea privind scutirea de la plata tarifelor de livrare a apei pentru irigaţii

Plenul Senatului a adoptat luni, cu 100 de voturi „pentru”, propunerea legislativă de modificare şi completare a Legii îmbunătăţirilor funciare nr. 138/2004, republicată, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 82/2011 privind unele măsuri de organizare a activităţii de îmbunătăţiri funciare, precum şi pentru completarea art. 10 din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, informează economica.net.

„Prin această propunere legislativă se urmăreşte scutirea de la plata tarifelor pentru livrarea apei pentru irigaţii şi suportarea cheltuielilor aferente asigurării unui nivel optim al apei pentru irigaţii la staţiile de punere sub presiune unde s-au încheiat contracte multianuale sau sezoniere din bugetul Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare prin bugetul Ministerului Agriculturii”, a explicat senatorul PSD Doina Silistru, unul dintre iniţiatorii actului normativ.

Senatorul PNL Costel Şoptică a anunţat că şi liberalii susţin adoptarea propunerii legislative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS