5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE / Trafic feroviar îngreunat în zona Chiajna, după ce au fost furate cablurile de semnalizare

UPDATE / Trafic feroviar îngreunat în zona Chiajna, după ce au fost furate cablurile de semnalizare

UPDATE / Ora 10.45: Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, a precizat în urmă cu puţin timp, pentru GdS, că problema din zona Chiajna-Grădinari nu a fost încă rezolvată, poliţiştii TF aflându-se la faţa locului pentru a aduna probe, urmând ca apoi să intervină angajaţii CFR pentru a efectua reparaţiile. Potrivit acesteia, trenurile care pleacă din Bucureşti spre Craiova nu ar avea întârzieri, în timp ce garnitura de la Timişoara are acum o întârziere de 90 de minute, iar trenul care va ajunge de la Târgu Jiu la Bucureşti va avea o întârziere de 60 de minute.

Circulaţia feroviară în zona Chiajna-Grădinari se desfăşoară în această dimineaţă pe un singur fir, din cauza că persoane încă neindentificate au tăiat şi au furat cablurile de semnalizare de la instalaţia de semnalizare şi dirijare a traficului, transmit reprezentanţii CFR SA, citaţi de Mediafax. „Instalaţia de semnalizare şi dirijare a traficului din zona Chiajna- Grădinari este nefuncţională, circulaţia se desfăşoară până la remediere pe un singur fir, prin comandă telefonică”, anunţă CFR SA.

Potrivit CFR SA, două trenuri de călători care tranzitează zona Chiajna-Grădinari înregistrează întârzieri în graficul de circulaţie. Este vorba de trenul IR 1594 care soseşte de la Craiova şi care are întârziere de 60 de minute şi de trenul IR 1696, care soseşte de la Timişoara şi are întârziere de 50 de minute. Reprezentanţii companiei feroviare au mai precizat că celelalte trenuri care ajung sau pornesc din Bucureşti Nord spre alte direcţii nu înregistrează întârzieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS