8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePodul Calafat - Vidin se va închide şi astăzi, între orele 10.00 - 12.00

Podul Calafat – Vidin se va închide şi astăzi, între orele 10.00 – 12.00

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că astăzi, între orele 10.00 – 12.00, circulația pe pod va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație.

În intervalul orar specificat, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă participanţilor la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră din apropiere, astfel: pe raza judeţului Dolj (granița cu Bulgaria) – P.T.F.  Bechet – Orjahovo; pe raza judeţului Mehedinți (granița cu Serbia) – P.T.F. Porțile de Fier II.

Totodată, vă informăm că la reluarea circulaţiei pe pod, conducerea Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu va dispune toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control eficient şi operativ menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră bulgare în acest sens, a mai anunţat Poliţia de Frontieră. Podul de la Calafat a mai fost închis marţi şi joi din acelaşi motiv, dar doar pentru o oră.

Pe perioada instituirii restricției, Poliția Rutieră va stoca autotrenurile care se îndreaptă către podul Calafat -Vidin în parcări amenajate, pentru a nu se produce supraaglomerarea punctului de trecere a frontierei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS