5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoljean de 18 ani, reţinut de poliţişti pentru furturi din autoturisme și din locuințe

Doljean de 18 ani, reţinut de poliţişti pentru furturi din autoturisme și din locuințe

Un tânăr din comuna Şimnicu de Sus, judeţul Dolj, a fost reţinut aseară de poliţişti, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de furt.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, „ca urmare a mai multor sesizări formulate în luna martie, privind furturi din autoturisme ce se aflau staţionate pe raza comunei Şimnicu de Sus, în urma unor informaţii obţinute de lucrătorii Postului de Poliţie Şimnicu de Sus a fost identificat autorul faptelor, în persoana lui B. Marius, de 18 ani, din Şimnicu de Sus. „În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta este şi autorul furturilor comise din locuinţele mai multor persoane vătămate situate în comuna Şimnicu de Sus. În cauză s-au efectuat patru percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost găsite bunurile sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, a mai anunţat IPJ Dolj.

„În urma continuării cercetărilor efectuate de lucrătorii Postului de Poliție Șimnicu de Sus, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul B. Marius pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de furt calificat, în urma comiterii cărora acesta a produs un prejudicu total de aproximativ 6.500 lei. Cu ocazia definitivării cercetărilor, polițiștii au reuşit să recupereze bunurile sustrase de autorul faptelor în proporție de 80%, ele fiind restituite persoanelor vătămate”, au mai precizat poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS