16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Patru tineri sunt cercetaţi pentru furt din locuințe

Dolj: Patru tineri sunt cercetaţi pentru furt din locuințe

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni, într-o cauză privind sustragerea mai multor bunuri din locuința lui B. Aurel, au identificat miercuri și au dus la audieri trei tineri cu vârsta cuprinsă între 17 şi 29 de ani, suspecţi de furt calificat.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii i-au depistat pe V. Ioan, de 21 ani, A. Cosmin, 29 ani și BA, de 17 ani, toți din comuna Bratovoești, sat Bădoși, județul Dolj, suspectaţi că, în perioada 06.03 – 15.03.2017, au sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă, pe care le-au ascuns la o stână părăsită, situată în extravilanul localității Bădoși. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat, au mai anunţat poliţiştii.

Tot de furt este acuzat şi un tânăr de 22 de ani, din comuna Cernătești, Dolj. Polițiștii Secției 2 Rurală Breasta au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 13.02.2017 – 12.03.2017, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din locuința lui B. Dumitru, pe care o deține în comuna Gogoșu, sat Ștefănel. Potrivit IPJ Dolj, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Breasta a fost identificat autorul furtului, în persoana lui F. Marian, de 22 de ani, din Cernătești.

„În baza probatoriului administrat de polițiști în cauză, a fost obținut un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Craiova, care a fost executat în cursul zilei de miercuri, cu sprijinul lucrătorilor Postului de Poliție Cernătești, ocazie cu care, la domiciliul suspectului, au fost identificate și ridicate toate bunurile sesizate ca fiind sustrase.
Față de autor a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea legală”, au mai anunţat poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS