20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Doi tineri cercetaţi pentru tâlhărie calificată, reţinuţi pentru 24 de ore

Vâlcea: Doi tineri cercetaţi pentru tâlhărie calificată, reţinuţi pentru 24 de ore

Poliţişti de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de doi tineri, bănuiţi de tâlhărie calificată, constând în sustragerea unui telefonul mobil din mâna unui minor, prin întrebuinţarea de violenţe, anunţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vâlcea.

„Din investigaţii rezultă faptul că, în data de 20 martie, N.B.C., de 18 ani şi S.A.C., de 17 ani, ambii din oraşul Călimăneşti, ar fi smuls din mâna unui minor de 12 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla pe o bancă, în cartierul Ostroveni, un telefon mobil, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, folosind acte de violenţă. În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei doi tineri, pe care i-au reţinut pentru 24 de ore. Telefonul mobil ce face obiectul material a infracţiunii a fost recuperat de poliţişti şi predat persoanei vătămate”, a precizat IPJ Vâlcea.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru probarea întregii activităţi infracţionale, după cum a mai menţionat inspectoratul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS