14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Tineri depistaţi după ce au furat o pereche de încălţăminte şi un telefon mobil

Mehedinţi: Tineri depistaţi după ce au furat o pereche de încălţăminte şi un telefon mobil

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinţi a anunţat că marţi au fost întocmite două dosare penale pentru furt, unui tânăr de 20 de ani şi unui minor de 15 ani, ambii din Drobeta Turnu Severin.

„Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că o persoană neidentificată a sustras de pe un raft din incinta unei societăţi comerciale din municipiu o pereche de încălțăminte sport, cauzând un prejudiciu în valoare de 382 lei. Având în vedere cele sesizate, la data de 28 martie, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin au identificat un tânăr în vârstă de 15 ani, din Drobeta Turnu-Severin, bănuit de comiterea furtului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt”, a specificat IPJ Mehedinţi.

IPJ a mai menţionat că polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări şi față de un tânăr în vârstă de 20 ani, care ar fi sustras un telefon mobil. „În urma activităţilor efectuate, la data de 28.03.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat un tânăr în vârstă de 20 ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit că ar fi sustras un telefon mobil din incinta unui chioşc. Acesta, la data de 15.02.2017, ar fi sustras telefonul mobil al unei persoane de sex feminin în vârstă de 44 ani, dintr-un chioşc, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1139,89 lei. Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat și restituit persoanei vătămate”, au precizat poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS