21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn copil de 11 ani din judeţul Dâmboviţa s-a spânzurat. Băiatul povestea că joacă „Balena Albastră”

Un copil de 11 ani din judeţul Dâmboviţa s-a spânzurat. Băiatul povestea că joacă „Balena Albastră”

Un copil de 11 ani din judeţul Dâmboviţa s-a spânzurat luni, din motive încă necunoscute. Potrivit Mediafax, poliţiştii spun că minorul obișnuia să acceseze internetul şi povestea des despre un joc virtual, fiind vorba, din primele informaţii, despre „Balena Albastră”. Anchetatorii au ridicat o unitate de calculator şi două telefoane mobile.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Nucet au fost sesizaţi că un minor de 11 ani s-a spânzurat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta obişnuia să acceseze internetul şi povestea adesea despre un joc virtual. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a anunţat IPJ Dâmboviţa printr-un comunicat de presă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Din primele informaţii, copilul ar fi povestit colegilor că se joacă Balena Albastră. „Nu avem certitudinea că jocul este cauza morţii. Am ridicat o unitate de calculator şi două telefoane mobile”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS